OBVESTILO O IZVAJANJU UKREPOV ZARADI POJAVA IN ŠIRJENJA KORONAVIRUSA SARS-CoV-2 V SLOVENIJI

Spoštovani etažni lastniki.

Obveščamo vas, da glede na situacijo širjenja koronavirusa SARS-CoV-2 in dana priporočila Ministrstva za zdravje, Zbornice za upravljanje nepremičnin naše podjetje prilagaja poslovanje na način, da do nadaljnjega ne sklicujemo Zborov etažnih lastnikov in drugih sestankov. Prav tako odpovedujemo vse že sklicane Zbore etažnih lastnikov in druge sestanke, pri čemer bo upravnik stopil v kontakt s člani Nadzornih odborov in se dogovoril o nadaljnjih postopkih in novih terminih.

Sporočamo vam, da bomo tudi v času izrednih razmer zaradi ogroženosti z okužbo s koronavirusom zagotavljali normalne pogoje bivanja v vseh stanovanjskih stavbah: nemotene dobave vode, toplote, ogrevanja, varno obratovanje naprav, ipd.

Za izvedbo teh nalog je nujno, da se naši delavci izognejo okužbi, prav tako pa želimo pred okužbo zaščititi vse stanovalce, etažne lastnike in poslovne sodelavce.

Do nadaljnjega naši zaposleni vse aktivnosti in delovne procese izvajajo od doma zato prosimo, da etažni lastniki z nami komunicirajo telefonsko oziroma preko elektronske pošte.

v kolikor bodo razmere dopuščale vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. V primeru da bo odgovor na vaše vprašanje morda trajal nekoliko dlje kot je naša običajna praksa, pa se vam v naprej opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

Dodatne napotke in navodila NIJZ glede koronavirusa so na voljo na spletnih straneh:

https://www.nijz.si/sl/preprecevanje-okuzbe-z-virusom-sars-cov-2019

https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/navodila_za_bolnika_v_domaci_oskrbi_koronavirus.pdf

Pazite nase, ostanite doma in bodite zdravi!

Kolektiv podjetja Gospodar d.o.o.